Summerschool hier komen


Bij Hondenschool Helga's School4Dogs bieden we tijdens de zomerperiode speciale workshops aan voor jouw hond.

Onze zomerworkshop "hier komen" is uitdagend en een geweldige manier om de band met jouw hond te versterken.

Door middel van verschillende spellen gaan we de hond leren dat het leuk is om bij jou als eigenaar te komen.  Want ben eerlijk dat willen we toch allemaal het liefste, dat wij de allerleukste zijn. Helaas is dit in de praktijk niet altijd waar en ook na deze workshop heb je geen garantie dat de hond altijd naar je terug komt.

Maar tijdens deze workshop krijg je wel handvaten waarom de hond op bepaalde momenten niet terugkomt en hoe je in sommige situaties het beste kunt handelen. Door middel van super leuke spellen gaan jullie proberen om de hond met veel plezier naar je toe te laten komen en dat hij het leuk vindt om lekker met jou te spelen i.p.v. met zijn of haar omgeving bezig te zijn. 

 

Tijdens de workshop werken we met kleine groepen en 2 instructeurs waardoor er veel persoonlijke aandacht is per combinatie.

We werken aan focus, aandacht, en het bouwen van vertrouwen tussen jou en je hond.

 

 

Wanneer is dit een geschikte workshop voor jou?

 

  • Als je hond ouder is dan 8 maanden en moeite heeft met terug komen en bij je blijven.
  • Je hond rustig in een bench of in de auto kan wachten gedurende het theoriegedeelte. Hier wordt geen uitzondering op gemaakt. Mocht je in de buurt van de hondenschool wonen kun je er ook voor kiezen om de hond in de pauze te gaan halen of door iemand te laten brengen. 
  • Je hond mag geen reactief gedrag naar andere honden of mensen vertonen. Dit omvat ook overmatig blaffen en hyperactief reageren op andere honden en of mensen.

 


Programma van de workshop:

  • 9:00 uur tot 10:00 uur theorie ( waarbij de honden wachten in de bench of in de auto)
  • 10:00 uur korte pauze voor de honden te laten plassen
  • 10:15 uur tot 11:00 uur praktijk deel 1
  • 11:00 uur tot 11:15 uur korte pauze
  • 11:15 uur tot 12:00 uur praktijk deel 2

 

Kosten: €55,00