Summerschool Hoopers


Wat is Summerschool Hoopers?

Summerschool Hoopers is een leuke en interactieve workshop voor honden van alle leeftijden en niveaus. In deze workshop leren honden verschillende behendigheidsoefeningen met hoepels, tunnels en andere obstakels. Het is een geweldige manier om de band met je hond te versterken en samen plezier te hebben.


Wat kunt u verwachten?

Tijdens Summerschool Hoopers worden honden op een positieve en leuke manier begeleid om nieuwe vaardigheden te leren. De workshop omvat verschillende leuke en uitdagende oefeningen die de focus, coördinatie en samenwerking tussen hond en eigenaar bevorderen. Het zal zowel voor u als voor uw hond een geweldige ervaring zijn!


Voor wie is het geschikt?

Summerschool Hoopers is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, van puppy's (vanaf 6 maanden tot senioren. De workshop is ontworpen om aan te sluiten bij het niveau van elke hond, zodat iedereen plezier kan hebben en nieuwe dingen kan leren.

 

Kosten workshop €22,50


Aanmelden voor Summerschool Hoopers

Heb je zin om samen met jouw hond deel te nemen aan Summerschool Hoopers? Meld je dan aan voor onze komende workshop. De workshop is beperkt tot een klein aantal deelnemers, zodat er voldoende individuele aandacht is voor elke hond. Mis deze kans niet om samen met jouw hond nieuwe vaardigheden te leren en plezier te hebben!