Privacy-beleid Helga’s School4dogs

 

Hondenschool School4dogs kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Helga’s School4Dogs, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Helga’s School4Dogs verstrekt.

Hondenschool School4Dogs kan de volgende persoonsgegevens verwerken:  

- Voor- en achternaam, - Adresgegevens, - Telefoonnummer, - E-mailadres en gegevens hond(en)

 

Waarom heeft School4Dogs deze gegevens nodig?

School4Dogs verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast is het nodig om jouw pakket te kunnen versturen bij een eventuele bestelling.  School4Dogs zal jouw persoonsgegevens gebruiken in het boekhoudsysteem van snelstart om facturen naar je te versturen, voor je aanmelding via kennelcare en bij de nieuwsbrief van Laposta waar je je zelf voor hebt aangemeld.

 

Hoe lang bewaart School4Dogs deze gegevens?

School4Dogs bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met je tot stand komt. Voor de nieuwsbrief kun je jezelf ten alle tijden afmelden. Laposta zal de gegevens dan binnen 2 maanden uit het bestand halen. Ook je account bij kennelcare dien je zelf te verwijderen.  Gegevens bij School4dogs worden 7 jaar bewaard voor de belastingdienst.

 

Delen met anderen

School4Dogs verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Wij maken gebruik van Mollie’s diensten als betaaldienstverlener en jouw gegevens zullen in die context tussen School4Dogs en Mollie’s gedeeld worden.  Ook maken wij gebruik van het planningssysteem van kennelcare. Zolang jullie bij School4Dogs cursus volgen zullen jullie gegevens terug te vinden zijn op kennelcare. Je hebt hier een eigen inlogcode van en kunt jezelf afmelden op het moment dat je geen cursus meer bij ons volgt. 

 

In kaart brengen website bezoek

Op de website van School4Dogs worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Jouwweb gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

School4Dogs maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van School4Dogs bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.  De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.  Lees het privacy-beleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacy-beleid van Google Analytics hieraan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. School4Dogs heeft hier geen invloed op. School4Dogs heeft Google geen toestemming gegeven om via School4Dogs verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegeven inzien, aanpassen of verwijderen.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar  helga@school4dogs.nl.

School4Dogs zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Zolang je echter bij Helga’s School4Dogs de cursus volgt kunnen wij de gegevens niet verwijderen.

 

Hondenschool School4dogs 

Correspondentie adres:

Hushoverweg 94

6003 AD Weert

www.helgasschool4dogs.nl

helga@school4dogs.nl