Onze cursisten aan het woord

Reacties

Dustin H
9 maanden geleden

Just wanted to ask if you would be interested in getting external help with graphic design? We do all design work like banners, advertisements, photo edits, logos, flyers, etc. for a fixed monthly fee.

We don't charge for each task. What kind of work do you need on a regular basis? Let me know and I'll share my portfolio with you.

Hub. Quicken
een jaar geleden

Wat een geweldige puppycursus(Kleuterklas), die ik heb kunnen volgen met hondje Bieke.
Dat zal ongetwijfeld ook voor de andere cursussen gelden.
Het enthousiasme van de cursusleiders, hun grote deskundigheid en geduld bij het geven van de praktijklessen, maar ook daarbuiten in de theoriebijeenkomsten met volop gelegenheid voor vragen, een en al lof! Ik kan niet anders zeggen.
Zo ook de huiswerkopdrachten, die aanvullend uitstekend worden uitgelegd in de online toelichting en videofragmenten.
We hebben er heel veel van geleerd.

Helga, Bianca en via de online bijeenkomsten nu ook in samenwerking met Ellen, hartelijk bedankt.
Groetjes,
Hub. Quicken

Nicole Huigen
2 jaar geleden

Al een paar jaar zit ik in een ontzettende leuke mantrailgroep met Charly. Helga geeft ons instructies en dan gaan we op zoek naar Marja of een andere spoorloper. Soms met de walkie talkie of met Helga die ons op n afstand volgt. Als ik onze trainingstas pak en vul met alles wat we nodig hebben wordt Charly al super enthousiast! We hopen het nog lang met veel plezier bij Helga’s school4dogs te kunnen doen!

Monique van de Meulenhof
2 jaar geleden

De brugklas en het college gevolgd in 2020! Het was een feestje om naar de les te gaan! Hopelijk mogen we in 2021 weer snel starten met een andere cursus of workshop! Super betrokken instructeurs die oog hebben voor het welzijn van de hond! Kan niet wachten om weer te beginnen!

Peter
2 jaar geleden

Fijne hondenschool waar positief zij en belonen wordt ingezet om de pups en honden te trainen. Inmiddels 3 trainingen hier gedaan met onze Sam en het verloopt prettig. Geen grote groepen. Een goede sfeer en veel geduld. Ook kun je altijd buiten de cursus terecht met vragen. De 4de cursus is inmiddels geboekt.

Trusia Wildeman
2 jaar geleden

Super leuke hondenschool. Professionele begeleiding. Gevarieerde lessen. Alles super verzorgd.

Denise
2 jaar geleden

Super leuke, gezellige en leerzame lessen! Enthousiaste en deskundige leraressen met erg originele oefeningen. Zowel Qt als haar baasjes hebben al veel geleerd🐕‍🦺🐾

Marianne van Thoor
2 jaar geleden

Begonnen met de puppy cursus en nu dóórrrr naar de brugklas. Dat zegt eigenlijk al genoeg 😍. Hele leuke manier van lesgeven. Goede kundige begeleiding en zo fijn om de nieuwe inzichten te leren. Dank jullie wel dames namens Jack en Marianne 🐾

Therese Huijbregts
2 jaar geleden

Sinds de start van de hondenschool heb ik met mijn hond(-en) de diverse cursussen gevolgd. En ben nog steeds met mijn twee honden op cursus. Zo leerzaam, duidelijke uitleg en ook humor. De groepen zijn altijd klein en er zijn steeds twee kundige instructeurs aanwezig. De kosten voor het volgen van de cursus zijn reëel.
Ik probeer zo lang mogelijk cursussen te blijven volgen, je krijgt zo veel tips en vernieuwde inzichten. Kortom, ⭐⭐⭐⭐⭐

Petra
2 jaar geleden

Ik heb wel een cursus gevolgd en ben niet meer weggegaan! Begonnen met de puppycursus om eens te kijken want je was voor mij toen onbekend, maar ik ben niet meer weggegaan! Ik volg nog steeds lessen! Allemaal leuke lessen, workshops, lezingen. Echt een hondenschool naar mijn hart, waar je leert kijken naar je hond

Reactie plaatsen