Vanaf zaterdag 6 november en voor iedereen ouder dan 13 jaar geldt dat vóór deelname aan de les een geldig QR-code en legitimatie getoond moet worden. Wij zijn door de gemeenten verplicht gesteld dit te controleren. Helaas mogen er geen toeschouwers mee en zullen wij vanaf 28 november om 17 uur gesloten zijn.

Home » Contact » Onze cursisten aan het woord

Onze cursisten aan het woord

Reacties

Hub. Quicken
8 maanden geleden

Wat een geweldige puppycursus(Kleuterklas), die ik heb kunnen volgen met hondje Bieke.
Dat zal ongetwijfeld ook voor de andere cursussen gelden.
Het enthousiasme van de cursusleiders, hun grote deskundigheid en geduld bij het geven van de praktijklessen, maar ook daarbuiten in de theoriebijeenkomsten met volop gelegenheid voor vragen, een en al lof! Ik kan niet anders zeggen.
Zo ook de huiswerkopdrachten, die aanvullend uitstekend worden uitgelegd in de online toelichting en videofragmenten.
We hebben er heel veel van geleerd.

Helga, Bianca en via de online bijeenkomsten nu ook in samenwerking met Ellen, hartelijk bedankt.
Groetjes,
Hub. Quicken

Nicole Huigen
10 maanden geleden

Al een paar jaar zit ik in een ontzettende leuke mantrailgroep met Charly. Helga geeft ons instructies en dan gaan we op zoek naar Marja of een andere spoorloper. Soms met de walkie talkie of met Helga die ons op n afstand volgt. Als ik onze trainingstas pak en vul met alles wat we nodig hebben wordt Charly al super enthousiast! We hopen het nog lang met veel plezier bij Helga’s school4dogs te kunnen doen!

Monique van de Meulenhof
10 maanden geleden

De brugklas en het college gevolgd in 2020! Het was een feestje om naar de les te gaan! Hopelijk mogen we in 2021 weer snel starten met een andere cursus of workshop! Super betrokken instructeurs die oog hebben voor het welzijn van de hond! Kan niet wachten om weer te beginnen!

Peter
10 maanden geleden

Fijne hondenschool waar positief zij en belonen wordt ingezet om de pups en honden te trainen. Inmiddels 3 trainingen hier gedaan met onze Sam en het verloopt prettig. Geen grote groepen. Een goede sfeer en veel geduld. Ook kun je altijd buiten de cursus terecht met vragen. De 4de cursus is inmiddels geboekt.

Trusia Wildeman
een jaar geleden

Super leuke hondenschool. Professionele begeleiding. Gevarieerde lessen. Alles super verzorgd.

Denise
een jaar geleden

Super leuke, gezellige en leerzame lessen! Enthousiaste en deskundige leraressen met erg originele oefeningen. Zowel Qt als haar baasjes hebben al veel geleerd🐕‍🦺🐾

Marianne van Thoor
een jaar geleden

Begonnen met de puppy cursus en nu dóórrrr naar de brugklas. Dat zegt eigenlijk al genoeg 😍. Hele leuke manier van lesgeven. Goede kundige begeleiding en zo fijn om de nieuwe inzichten te leren. Dank jullie wel dames namens Jack en Marianne 🐾

Therese Huijbregts
een jaar geleden

Sinds de start van de hondenschool heb ik met mijn hond(-en) de diverse cursussen gevolgd. En ben nog steeds met mijn twee honden op cursus. Zo leerzaam, duidelijke uitleg en ook humor. De groepen zijn altijd klein en er zijn steeds twee kundige instructeurs aanwezig. De kosten voor het volgen van de cursus zijn reëel.
Ik probeer zo lang mogelijk cursussen te blijven volgen, je krijgt zo veel tips en vernieuwde inzichten. Kortom, ⭐⭐⭐⭐⭐

Petra
een jaar geleden

Ik heb wel een cursus gevolgd en ben niet meer weggegaan! Begonnen met de puppycursus om eens te kijken want je was voor mij toen onbekend, maar ik ben niet meer weggegaan! Ik volg nog steeds lessen! Allemaal leuke lessen, workshops, lezingen. Echt een hondenschool naar mijn hart, waar je leert kijken naar je hond

Olaf
een jaar geleden

Lieve Helga wat heb ik veel van jou geleerd! En ik leer nog. Het fijnste wat ik geleerd heb is dat ik nu weet hoe ik mensen kan vinden die kwijt zijn. Nu weet ik zeker dat ik met mijn neus altijd mijn baasjes kan terugvinden. Dankjewel dat je mijnen mijn baasje hebt geleerd mijn neus te gebruiken!!! Oh en baasje Sandra zegt dat ze het heel fijn vindt dat de groepen klein zijn en dat er persoonlijke aandacht is voor hond en baas! Het is een fijne honden school waar ik Olaf vrienden heeft gemaakt, he Bob en Loes en Boyke! En ook de baasjes hebben vrienden gemaakt! Hoe sjiek is dat! Een plek waar gedegen kennis van en over honden een plek is om samen te komen met hondenliefhebbers. 5 sterren hondenschool dus.

Reactie plaatsen