Summerschool Voerverrijking (zonder hond)


Wat is Summerschool Voerverrijking?

Summerschool Voerverrijking is een unieke workshop gericht op het verrijken van het voer van jouw hond. Tijdens deze workshop leren de deelnemers op creatieve wijze het voer van hun hond te verrijken, waardoor de hond gestimuleerd wordt, zowel fysiek als mentaal.

Deze workshop is zonder hond! Het doel is om de eigenaar nieuwe inzichten te bieden in het aanbieden van voeding in voerverrijkingsspellen zoals een lickymat of voermat.


Wat kun je verwachten?

Tijdens Summerschool Voerverrijking zullen we verschillende technieken en methoden behandelen om het voer van jouw hond te verrijken. Denk hierbij aan het gebruik van voerpuzzels, snuffelmatten, en andere creatieve manieren om de maaltijden van jouw hond interessanter te maken.

Daarnaast zullen we ook ingaan op de voedingsbehoeften van honden en hoe je op een gezonde manier voer kunt verrijken, zodat jouw hond zowel fysiek als mentaal optimaal gestimuleerd wordt.

 

Kosten workshop € 37,50 

Dit is inclusief materialen die door ons uitgezocht zijn. Wil je wat anders dan kan dat dmv. bijbetaling. 


Wil je jouw hond laten genieten van Summerschool Voerverrijking?

Schrijf je dan nu in voor deze unieke workshop en ontdek de vele mogelijkheden om het voer van jouw hond op een creatieve manier te verrijken.