Hunter harnas, halsbanden en lijnen


Hunter harnas Maldon

Als mens wil je dat je kleding comfortabel zit, ook voor honden is dit belangrijk en een goed passend tuigje/harnas mag niet onderschat worden.

Het Harnas Maldon van Hunter is een stevig y-harnas gemaakt van slijtvast nylon met een zachte voering. Het tuig knelt niet bij de oksels.

Je maakt het tuig vast met behulp van kliksluitingen.

Het Harnas Maldon is op 4 plekken te verstellen, zo kan je een comfortabele en nauwsluitende pasvorm creëren die perfect bij het lichaam van je hond past. Een fijne fleecevoering zorgt voor nog meer draagcomfort.

Je klikt je riem vast aan de O-ring aan het handvat op de rug van je hond.

Voor extra zichtbaarheid in het donker is het Harnas Maldon voorzien van reflecterende 3M Scotchlite, een reflecterend stiksel verwerkt in het tuig.


Maattabel harnas Maldon

De buikomvang (B) meet je het beste net achter de voorpoten, op het breedste punt van de borst. Het meetlint moet goed aansluiten, maar moet niet te strak zitten. Kies vervolgens een passende nekomtrek (A) bij de buikomvang.

Maat Nekomtrek Borstomtrek Breedte band
XS 31-49 cm 34-49 cm 1,5 cm
XS-S 38-62 cm 37-53 cm 2 cm
S-M 46-82 cm 47-69 cm 2 cm
M 50-84 cm 53-71 cm 2,5 cm
M-L 57-98 cm 60-91 cm 2,5 cm
L 66-105 cm 69-105 cm 2,5 cm


Hunter harnas divo

'Het hunter harnas DIVO is een ergonomisch Y-harnas gemaakt van robuust nylon. Het harnas is gevoerd met zacht ademend materiaal zodat het zeer comfortabel is voor jouw hond. Voor extra veiligheid en zichtbaarheid in het verkeer, wanneer het schemert of donker is, zitten er over het gehele harnas reflecterende strepen. 

De alternatieve tweede D-ring is bijzonder opmerkelijk: samen met de standaardpositie op de rug van de hond, heeft dit harnas een ring op de borst waaraan je een riem kunt bevestigen. Je kunt deze ring alleen gebruiken of als een extra tweede ankerpunt om jouw huisdier onder optimale controle te houden.

Het Y- harnas is verstelbaar op vijf punten zodat het tuig kan worden aangepast aan de behoeften en fysieke bouw van jouw hond. Dit harnas is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook bij sportactiviteiten zoals bv. bij het mantrailen of andere avonturen met jouw viervoeter 

 


Verstelbare Hondenriem Divo / Maldon

 

Een praktische hondenriem, die is gemaakt van robuust nylon. De riem is gevoerd met zacht materiaal, zodat deze bijzonder comfortabel is voor jouw handen. De riem is drievoudig verstelbaar. 

 

Maat Breedte Lengte Prijs
15/200 15 mm 200 cm € 22,90
20/200 20 mm 200 cm € 25,90
25/200 25 mm 200 cm € 28,90
15/300 15 mm 300 cm € 26,90
20/300 20 mm 300 cm € 30,90
25/300 25 mm 300 cm € 34,90

Hunter retrieverlijn met stop

De Retriever Lijn Freestyle is een stevige, 10 mm dikke universele riem uitstekend geschikt voor werk in het veld. De lijn is gemaakt van duurzaam materiaal. Door de metalen veiligheidsstop kan de hond zich nooit verstrikken in het koord. De lijn is afgewerkt met leer voor optimale stevigheid.

De Retriever Lijn Freestyle is een stevige, 10 mm dikke universele riem, 170 cm. lang uitstekend geschikt voor werk in het veld. De lijn is gemaakt van duurzaam materiaal. Door de metalen veiligheidsstop kan de hond zich nooit verstrikken in het koord. De lijn is afgewerkt met leer voor optimale stevigheid.


Freestyle riem

 

Leibanden zoals de 3-weg verstelbare FREESTYLE riem met zijn frisse touwlook zijn een must voor veel hondenbezitters. Ze waarderen de flexibele, veelzijdige riemen, waarmee ze verschillende situaties spontaan en zonder gedoe kunnen aanpakken. De 3-weg verstelbare FREESTYLE riem kan in een mum van tijd worden aangepast aan de exacte lengte die u nodig heeft. De karabijnhaak en haken zijn zorgvuldig en veilig verwerkt om het gemakkelijk te maken om de riem van uw hond te verlengen of in te korten als dat op een bepaald moment nodig is. Het innovatieve touw met zijn polyamide kern biedt verschillende voordelen tegelijk: uitwendig is de riem zacht en toevoer, dus het is comfortabel om vast te houden. Intern wordt een robuust polyamide touw gebruikt en deze sterke kern is wat de riem zo duurzaam maakt. De 3-weg verstelbare FREESTYLE riem is weerbestendig, dus het heeft geen probleem om te gaan met dagelijkse hondenwandelingen in zon, regen, wind en weer.

 

  Bovenmateriaal: Touw / Nylon

   

  Firedog antislip lijn

  Stevige en duurzame nylon riem met of zonder handvat. Door de ingeweven rubber geeft deze riem voldoende grip tijdens de wandeling of training zelfs in natte omstandigheden. 

  Materiaal: grip nylon, hoogwaardige metalen carabine
  Breedte: 20 mm

   

  Extreem stevige en lichtgewicht lijn.

  Gemaakt van stevige 20 mm brede lijn, beginnend met hoogwaardige metalen karabijnhaak, eindigend met praktisch handvat, favoriet vanwege het lage gewicht.
  De riem is gemakkelijk schoon te maken en droogt snel.

  Materiaal: 100% polypropyleen, hoogwaardige metalen karabijnhaak
  Breedte: 20 mm
  Lengte: 2 meter

  Gemaakt van stevige 20 mm brede lijn, beginnend met hoogwaardige metalen karabijnhaak, eindigend met praktisch handvat, favoriet vanwege het lage gewicht.
  De riem is gemakkelijk schoon te maken en droogt snel.

  Materiaal: 100% polypropyleen, hoogwaardige metalen karabijnhaak
  Breedte: 20 mm
  Lengte: 5 meter

  Ideale lijn om detectie te doen of om de hond meer vrijheid te geven tijdens een wandeling.