Nieuw bij School4Dogs Puppy Privéschool

Workshop basis dog dance


Wat is dog dance?

Echt teamwork tussen handler en hond, waarbij de hond perfect op de commando’s van de handler reageert zodat het lijkt of zij samen op de maat van de muziek dansen. De hond voert diverse oefeningen uit zoals een slalom tussen de benen, een rondje om de geleider of een sprong over arm of been. De mogelijkheden zijn eindeloos en plezier voor handler en hond staat voorop!  Je zult merken dat door samen plezier te beleven aan de oefeningen het zelfvertrouwen en de band met je hond alleen maar sterker wordt: Kortom: dansen met je hond is plezier voor twee!

 

“Tijdens deze workshop leren we jullie een aantal oefeningen aan die de basis vormen van iedere dog dance routine. Deze oefeningen helpen je hond ook bij lichaamsbewustwording en coördinatie van zijn lijf. Doordat hij door deze oefeningen leert hoe het lichaam werkt, krijgt hij meer zelfvertrouwen. Komt daarbij nog het een op een met jou bezig zijn wat je onderlinge band nog meer versterkt, een win win situatie dus."


  • Voor wie: Voor alle honden die graag samen werken met de eigenaar. Pré is dat de hond sociaal is naar andere honden en mensen. Dit omdat ze niet los of aan een lange lijn kunnen werken als ze reactief zijn.
  • Locatie: School4Dogs Pannenweg
  • Duur: 1 les van 60 min.
  • Prijs: € 22,50