Home » Cursusaanbod » Opvoeden » Online cursus aanbod

online lessen

De eerste 12 weken zijn super belangrijk voor de een pup.

De fase van 12 tot 16 weken is belangrijk voor het aanleren van een aantal essentiële basisvaardigheden. Start daarom op tijd met een puppy cursus!

 

Voor de mensen die niet willen afwachten tot we weer een plekje hebben op onze hondenschool, die kunnen zich vanaf nu aanmelden voor onze online kleuterklas.

De online cursus 

  • De kosten van deze online puppycursus zijn € 60,- , na betaling ontvang je de e-mail met het wachtwoord voor de 1e les.
  • Daarnaast krijg je na betaling toegang tot onze facebook groep. In deze groep kun je vragen stellen, filmpjes plaatsen waarop wij feedback geven. En onze instructeurs plaatsen in deze groep filmpjes met FUN-oefeningen

 

Start nu! En zorg voor een goede start van je pup. Voorkom moeilijkheden en/ of problemen en meld je aan!


Een honden leven lang...

Voordat een hond uitgegroeid is tot een volwassen en stabiele hond is de hond zo'n 2 tot 3 jaar. Uiteraard is dit afhankelijk van verschillende factoren. Maar ook in zijn volwassen leven blijft een hond leren. En dat is leuk!  Leer hoe de hond leert en hoe jij daarmee aan de slag kunt.

Aandacht, contact, geduld, samenwerken, plezier hebben en consequent zijn, dat zijn de  sleutelwoorden bij onze trainingen. Dit alles met als doel een prettige vertrouwensband tussen jou en je hond zodat jullie een hondenleven lang op een fijne manier een hoop lol aan elkaar beleven.

De online cursus 

  • De kosten van deze online brugklas cursus zijn € 60,- , na betaling ontvang je de e-mail met het wachtwoord voor de 1e les.
  • Daarnaast krijg je na betaling toegang tot onze facebook groep. In deze groep kun je vragen stellen, filmpjes plaatsen waarop wij feedback geven. En onze instructeurs plaatsen in deze groep filmpjes met FUN-oefeningen

 

Wil jij een hondenleven lang plezier met jouw hond? Meld je dan nu aan voor onze online brugklas cursus


Zoek jij een leuk tijdverdrijf voor je hond? Een spelletje wat aansluit bij de belevingswereld van je hond en waar je niet veel voor nodig hebt?  Zoek je een leuke cursus met voldoende ideeën hebben om ook op langere termijn zoekspelletjes met jouw hond te kunnen blijven doen? Ben je gewoon benieuwd wat snuffelwerk inhoudt? Dan is dit de juiste cursus voor jou! Meldt je aan via onderstaande button en ontvang van ons jouw unieke inlogcode. Deze geeft jou toegang tot de online cursus en onze besloten facebook pagina.

 

Kosten: €