I.v.m. de coronamaatregelen is onze hondenschool tenminste gesloten tot 31 maart. Wij geven tot die tijd alleen maar duo lessen aan pups op ons buiten terrein op Boshoven.

Home » Webshop » Tug-E-Nuff speeltjes

Tug-E-Nuff speeltjes

Tug-E-Nuff  is een familiebedrijf uit Engeland. Het oorspronkelijke concept voor de tug speeltjes kwam voort uit de passie voor de hondensport. Het idee van de oprichters was om zeer motiverende speeltjes voor hun eigen honden te maken. Het bleek een succes en ze zijn met hun tug speeltjes online gegaan. 

Uniek concept Tug-E-Nuff

  • Ze hebben elasticiteit en rek
  • Ze hebben een goed handvat
  • Ze hebben een duidelijke bijtrol
  • Ze zijn uitwasbaar

 

Dit zorgt ervoor dat Tug-E-Nuff hondenspeeltjes gebruiksvriendelijk zijn en zeer motiverend werken voor elke hond.
Die motivatie wordt bereikt doordat de speeltjes gemaakt zijn van echte dierenvacht. De vachten en huiden die hiervoor gebruikt worden, zijn restproducten uit de voedselindustrie. Maar ook als je liever geen speeltjes van echte dierenvacht heeft, kun je terecht bij Tug-E-Nuff. 

 

Handgemaakt

Alle Tug-E-Nuff speeltjes worden met de hand gemaakt in het atelier in Engeland. Dit zorgt voor de beste kwaliteit. De speeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals koe, schaap, konijn en nepbont. Dit materiaal is voor de meeste honden niet te weerstaan, waardoor ze graag met dit speelgoed willen spelen en sjorren. 

Aangezien het een handgemaakt product is kunnen de maten afwijken.