Nieuw bij School4Dogs Puppy Privéschool

Puppy Privéschool voor pups vanaf 8 weken tot 6 maanden 


Ook voor puppy privélessen ben je bij School4Dogs aan het beste adres.

Sommige honden en/of mensen vinden het prettiger, rustiger of gewoonweg makkelijker om alleen op school te zijn (of lekker thuis). Behoor jij ook tot die groep? Geen enkel probleem, want je kunt bij School4Dogs ook terecht voor privéles. Je kunt deze lessen op onze hondenschool volgen, maar wij komen ook naar jou thuis als je dat liever wilt.

 

Tijdens de privélessen kan er aan een specifiek probleem worden gewerkt, maar ook allerhande leuke, nieuwe oefeningen kunnen de revue passeren.

Het voordeel is dat je niet alle lessen van een cursus hoeft te volgen, maar heel gericht aan een of meer specifieke onderdelen kunt werken.  We gaan samen kijken naar wat de pup jou te vertellen heeft door te kijken naar zijn lichaamstaal en we gaan de pup leren hoe wij communiceren zodat de pup ons begrijpt en kan vertrouwen.  Als jullie elkaar begrijpen en vertrouwen dan kun jij jouw pup begeleiden in zijn ontwikkeling waarmee je een stevige basis legt om op een stabiele en fijne manier samen te kunnen leven in onze drukke maatschappij.


Hoe werkt het precies?

  • We maken samen een afspraak van dag en tijdstip.
  • Je komt met je pup samen naar de hondenschool of we spreken bij jou thuis af.
  • Vooraf kun je per mail laten weten waar je mee aan de slag wilt gaan of welke vragen je hebt.
  • Tijdens de les kijken we naar jouw vragen en naar de behoefte van de pup. Je krijgt van ons handvaten waarmee je zelf een week aan de slag kan gaan. In de volgende les gaan we kijken of het allemaal gelukt is.
  • De privélessen zijn iedere week en duren max. 45 minuten.
  • De kosten zijn €175, = voor 4 lessen. Mocht je na deze 4 lessen nog behoefte hebben aan extra lessen dan kosten deze lessen €50, = per extra les.
  • Wij werken op onze eigen locatie of binnen een straal van 15 km rondom Weert.