Nieuw bij School4Dogs Puppy Privéschool

Workshop Recall games


De workshop Recall games bestaat uit het aanleren van een hier komen d.m.v. superleuke spelletjes.

We leren je diverse spellen aan om te zorgen dat jij steeds leuker blijft dan de rest van de omgeving. Dus of je hond nu iets lekkers geroken heeft, aan het spelen is met zijn vriendjes of gewoon echt heel graag ergens heen wilt, als jij roept komt je hond! Maar dat wil ook zeggen dat jij samen met jouw hond bezig bent!

Door deze spellen gaat de hond meer focus op jou leggen dan op zijn omgeving waardoor hij ook uit zichzelf steeds meer bij je in zal checken. En zeg nou zelf wat is er leuker dan samen bezig te zijn tijdens een wandeling i.p.v. beiden in een eigen wereld te leven omdat jij niet met jouw hond gaat wandelen maar bezig bent met je telefoon en/of heerlijk aan het kletsen bent met iemand. Het mes snijdt dus wel aan twee kanten. Deze spellen zorgen ervoor dat de hond het leuk vindt om met jou bezig te zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat hij ook komt als jij een uur gewandeld hebt samen met bv. je telefoon en jouw hond een uur lang geen aandacht van je heeft gehad. Tijdens deze workshop leer je hoe je samen met jouw hond kunt werken aan een band. Door de recall spellen te spelen zal jouw hond graag met je samenwerken en heel graag bij je zijn. Hij zal er zelf voor kiezen om naar je toe te komen om gezellig iets met jou samen te doen.

Een betrouwbare hier is essentieel in het hondenleven, niet alleen is het fijn als je hond direct terugkomt maar het kan soms echt heel belangrijk zijn in gevaarlijk situaties.

 


Details

  • Voor wie: Voor alle honden die graag samen werken met de eigenaar maar het moeilijk vinden om terug te komen. Pré is dat de hond sociaal is naar andere honden en mensen. Dit omdat ze niet los of aan een lange lijn kunnen werken als ze reactief zijn.
  • Locatie: School4Dogs
  • Duur: 2 lessen van 60 minuten   
  • Prijs: €45,00