• Door de nieuwe lock-down zijn wij helaas verplicht gesloten van 19-12-2021 tot 14-1-2022.
 • Wij zijn per telefoon en mail te bereiken op 06-11884623 of helga@school4dogs.nl.
Home » Workshop ontspannen wandelen

Workshop ontspannen wandelen


Vraag jij je ook wel eens af, wie nu wie uit laat? Heb je voor je gevoel al alles geprobeerd om van dat ellendige getrek aan de riem af te komen en helpt het allemaal niet. Blijft jou hond te enthousiast op andere honden en of mensen reageren,  springt hij op en weet je niet hoe u dit gedrag moet ombuigen. Wellicht is dan de thema cursus Ontspannen wandelen iets voor jullie.

 

Wil je tijd investeren om te leren hoe je je hond kunt begeleiden naar ander gedrag?

 

Deze workshop is erop gericht om jou te leren zien en herken waarom er gebeurd wat er gebeurd en hoe jij jouw hond kunt leren om (meer) ontspannen aan de lijn te zijn en te wandelen.
En, wanneer hij dit in de voor nu nog te moeilijke situaties niet kan, jouw de handvatten te geven hoe je dit kunt managen.

In een groep van max. 6 cursisten gaan we met 2 instructeurs aan de slag.

Tijdens deze workshop van 2 lessen krijg je inzicht in het gedrag van de hond en leer je een aantal technieken die je kunt inzetten om samen met de hond ontspannen te lopen. 

Daarna heb je voldoende tools in je rugzak zitten om zelf verder te oefenen, want voor ontspannen wandelen bestaan geen wondermiddelen. Het vergt veel oefening en doorzettingsvermogen.


  Details

  Voor wie: Voor iedereen die het niet leuk meer vindt om samen met zijn/haar hond op pad te gaan, omdat de lijn altijd op spanning staat. Heb je een reactieve hond dan is deze workshop niet geschikt voor jullie.

  Locatie: De lessen worden gegeven op onze locatie in Nederweert. 

  Duur: 2 lessen van 60 minuten

  Kosten:  €37,50