Denkspellen niveau vergevorderden

Dit zijn spellen met meerdere technieken en de hond meerdere handelingen moet doen voor hij/zij de beloning krijgt.
Wij geven een mapje mee waarin iedere techniek beschreven staat zodat je deze bij alle spellen kunt gebruiken om het spel in rust aan te leren. Deze stappen voorkomen frustratie en zorgen ervoor dat het voor jullie beide een leuke bezigheid blijft.
 

 

Denkspel 1VG 

Trixie Dog Activity Gambling Tower

Reserveer

 

Je kunt een beloning voor jouw hond in deze toren doen. Wanneer jouw hond alle schijven uit de toren trekt, vallen de snoepjes naar beneden. Daarnaast kan jouw hond de groene pionnen met zijn bek of poten verwijderen; hieronder kun je ook een beloning verstoppen.

 

Denkspel 2VG

Trixie Dog Activity Memory Trainer Strategy Game

Reserveer

 

Daag jouw hond uit met de Memory Trainer Strategy Game .Door met zijn poot of neus op de knop te drukken, komen er traktaties uit de dispenser. Deze knop zit niet vast aan het spel en kan daardoor ook buiten of in een andere kamer gelegd worden. Zo verhoog je het speelplezier van jouw hond en niveau van het spel. De knop en de dispenser kunnen tot 40 meter van elkaar gebruikt worden. Daarnaast kun je instellen hoeveel snacks er tegelijkertijd uit de toren komen. De Memory Trainer Strategy Game werkt op 3 AAA batterijen en 4 C-batterijen. 

Let op: De batterijen worden niet meegeleverd.

 

 

Denkspel 3VG

Trixie Move2Win Strategisch Spel

Reserveer

 

 

Uitdagend bordspel voor gevorderden: door de lades met behulp van de lussen te openen dan wel de stempel te verschuiven, komt de hond bij zijn beloning.

Bordspel met 2 kegels en diverse kleine kommetjes en lades. Door de kegel als stopper te                                                                             gebruiken, kan de moeilijkheidsgraad worden opgeschroefd.

 

 

Denkspel 4VG 

Nina Ottosson Dog Worker

Reserveer

 

 

De Dog Worker van Nina Ottosson is hét ultieme spelletje om samen met je hond te puzzelen. De Dog Worker valt onder moeilijkheidsgraad 3 en daardoor geschikt voor de gevorderde speurneus.

 

Vul dit spel met brokjes onder de kokertjes en in de uitsparingen. Laat je hond goed zien waar je zijn favoriete brokjes verstopt, zodat hij weet waar het lekkers te halen is. De kokers zitten in sleuven vast en er is bovendien een draaischijf die je hond in de juiste stand moet zetten, voordat hij de kokers verder kan verschuiven. Het doel is om de kokertjes in de sleuven te verschuiven. Gaat dit goed? Dan kun je het spel moeilijker maken door de kokers te blokkeren met de bijgeleverde flippers. Je zult versteld staan hoe slim je hond is!

Eigenschappen

  • Echte hersenkraker voor de (ver)gevorderde speler (niveau 3)
  • Puzzel met kokertjes, draaischijf en flippers
  • Op alternatieve wijze je huisdier verwennen met iets lekkers
  • Daagt je dier mentaal uit en helpt zo verveling en negatief gedrag tegen te gaan

Geschikt voor

De (ver)gevorderde speler. Zorg er altijd voor dat dit spel onder supervisie wordt gespeeld.