Denkspellen niveau beginners

Dit zijn spellen die uit een techniek bestaan. Bv. laatjes openen, schuifjes openen, iets optillen, dopjes verschuiven enz
 

 

Denkspel 1B  

Trixie Dog Activity Cone Game Small

Reserveer

 

 

 

Veel honden houden wel van wat uitdaging. Met dit leuke hondenspeelgoed van Trixie houdt je je viervoeter druk bezig om zijn heerlijke beloningssnoepjes te pakken te krijgen. Op deze manier voorkom je verveling en houdt je je hond scherp.

Het is een leuke uitdaging want pas als jouw hond een kegel optilt komt er een beloningssnoepje tevoorschijn.
Dit hondenspeelgoed bestaat uit een speelbord met 7 kegels en is gemaakt van kunststof.

 

 

Denkspel 2B 

Game Bone Strategisch Spel

Reserveer

 

 

 

Twee spelletjes in één.

Aan de ene kant: solitaire (level 1): door de kegel op te lichten, komt de hond bij zijn BELONING. Aan de andere kant: chess (level 2): door bewegen van de afdekkingen komt de hond bij zijn beloning; door de kegels te blokkeren, wordt de moeilijkheidsgraad opgeschroefd. 

 

Denkspel 3B 

Nina Ottosson Dog Smart

Reserveer

 

 

 

 

Dit uitdagende trainingsspelletje is zeer geschikt voor de beginnende speler. Je  vult de uitsparingen van de Dog Smart met heerlijke brokjes of snacks. Vervolgens dek je de snoepjes af met dekseltjes in de vorm van een buisje of hondenbrokje. Jouw slimme viervoeter gaat vervolgens op zoek naar de lekkernijen. In het begin kun jij je hond een handje helpen, door enkele snoepjes in de uitsparingen niet af te dekken.

Tips

De Dog Smart kun je vullen met verschillende lekkernijen, zoals snacks en hondenbrokjes. Wist je dat je ook nat voer in de uitsparingen van de Dog Smart kunt stoppen? Plaats de Dog Smart in de vriezer en biedt jouw hond op een warme zomerse dag een verfrissend en uitdagend spelletje  aan. 

 

Denkspel 4B

Beeztees Brain game shova

Reserveer