Home » Cursusaanbod » Hoopers

Hoopers

Sturen en samenwerken

Heb jij altijd al eens Hoopers willen doen met je hond? Dan is dit je kans.
Marijke de Rooij geeft bij Helga's School4Dogs op maandagavond Hooper-lessen. 

Wat is Hoopers precies?
Hoopers is overgewaaid uit Amerika. Bij deze hondensport leggen de honden een parcours af door hoepels die op de grond staan in combinatie met tunnels, tonnen en hekjes. De hond leert zelfstandig werken op aanwijzingen van de eigenaar. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van verschillende technieken, afhankelijk van en passend bij de hond.


De hindernissen in het Hoopers-parcours staan garant voor een minimale belasting, zowel voor de hond als voor de handler. Deze sport is daarom geschikt voor honden van alle leeftijden en formaten. Maar óók voor mensen met een beperkte mobiliteit. 

Zoals gezegd, bestaan de hindernissen uit hoopers (halve hoepels), tunnels en tonnen. Deze  kunnen afzonderlijk worden ingezet, maar ze kunnen ook worden samengevoegd tot een parcours. Zo ontstaat er meer afwisseling en zijn er oneindig veel combinaties mogelijk. Dikke pret gegarandeerd. 

 

Voor wie: Honden vanaf 1 jaar

Duur: 10 lessen van 1 uur  

Prijs: € 100,=

 


Op dit moment hebben wij helaas geen vrije plekken in onze Hoopers-groepen. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar helga@school4dogs.nl