Home » CORONA VIRUS

CORONA virus

Het corona virus houdt ons allemaal bezig, om het voor iedereen veilig en helder te houden op de hondenschool volgen wij de ontwikkelingen op de voet.

Zo zullen wij de maatregelen die het RIVM, de gemeente en de overheid omtrent het Corona virus met betrekking tot de lessen op de hondenschool, vanzelfsprekend overnemen.

 

Op basis van de laatste informatie schorten wij per direct alle lessen op tot 6 april a.s. (of wellicht zelfs tot 1 juni) of later dat door de overheid wordt aangegeven dat het normale leven weer hervat kan worden.  Alle cursisten zijn geïnformeerd en worden per mail op de hoogte gehouden.

 

Wij begrijpen jullie teleurstelling dat de lessen nu niet door kunnen gaan, ook wij betreuren dat we de lessen moeten stopzetten maar de gezondheid van iedereen staat op dit moment voorop. Daarbij hopen we dat deze maatregel helpt om het virus z.s.m uit te bannen en we allemaal ons normale leven weer  kunnen oppakken. 

Achter de schermen hebben wij hard gewerkt aan een online puppy en pubercursus waar je je via ons inschrijfformulier kunt aanmelden. Wil je toch liever starten op ons veld dan wordt dit op een maandagavond om 19.00 uur een kleuterklas en om 20.00 uur een brugklas zodra we weer les mogen gaan geven.  Voor deze twee groepen kun je je inmiddels ook al aanmelden.  Voor mensen die graag nu al starten met de online lessen en straks graag verder willen gaan met de lessen op het veld hebben wij een spéciale regeling. Voor meer info hierover kun je contact opnemen met ons mailadres helga@school4dogs.nl

 

De groepen die inmiddels al gestart zijn krijgen zolang wij geen lessen kunnen geven ook online les zodat iedereen bezig kan blijven.  

 

De meest actuele informatie over het corona virus vind je op:

 

Wij hopen iedereen in goede gezondheid weer snel live te zien! Wees voorzichtig en zorg goed voor elkaar!

Team School4Dogs

 

(Versie 26-3-2020)